«

feb 27

Verschillende slotenmerken op een rij

Waar mensen zich vroeger nog niet bepaald druk maakten om het soort slot dat op de buitendeuren van hun woning zat, is dat tegenwoordig wel het geval. Een pand moet steeds beter af te sluiten zijn en daar zijn natuurlijk verschillende soorten sloten voor op de markt. De hoeveelheid sloten is inmiddels zo groot geworden, dat sommige mensen het lastig vinden om een goed slot te kiezen om hun woning mee af te kunnen sluiten. Volgens deze Slotenmaker uit Eindhoven zijn de onderstaande slotenmerken het meest betrouwbaar.

Nemef

Dit is één van de meest bekende slotenmerken in Nederland om ramen en deuren mee te beveiligen. Deze producent van sloten levert eenvoudige cilindersloten, maar daarnaast is het ook mogelijk om zeer complexe sloten op de deuren van uw woning te laten plaatsen. Op deze manier kiest u zelf de mate van beveiliging.

ABUS

Deze Duitse slotenleverancier staat bekend om zijn degelijke sloten. Met een slot van ABUS is een woning over het algemeen goed beveiligd. Ook bij dit slotenmerk zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreft het beveiligen van deuren en ramen van een woning of bedrijfspand. De sloten voldoen allemaal aan de gestelde eisen, waardoor u uw woning goed kunt beveiligen met dit slotenmerk.

M&C

M&C houdt zich al jarenlang bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige sloten. Dit slotenmerk biedt onder meer cilinders, deurbeslagen en Security Bars aan om een deur zo goed mogelijk af te kunnen sluiten. De sloten die door dit slotenmerk verkocht worden, voldoen stuk voor stuk aan de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

AXA

Het slotenmerk AXA kent u waarschijnlijk alleen van fietsloten, maar tegenwoordig biedt dit merk ook sloten aan om ramen en deuren mee te beveiligen. Het gebruiksgemak van de consument staat bij AXA altijd voorop en er wordt altijd gezocht naar innovatieve ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>