«

»

nov 23

Sloten

Inbraakschade herstellen door slotenmaker

 U hoopt vanzelfsprekend dat u nooit met een inbraak in uw woning te maken zult krijgen. Toch vinden er jaarlijks nog enkele honderden woninginbraken in Nederland en België plaats, waarbij vaak veel geweld gebruikt wordt. Denkt u zich eens in, welke gevaarlijke situaties er in uw woning kunnen ontstaan! Wanneer u onverhoopt toch met een inbraak te maken krijgt, gaat dit vaak gepaard met het verlies van waardevolle spullen en inbraakschade aan uw deur en slot. Wij spraken met een slotenmaker in Schiedam, wat u kunt doen tegen inbraakschade en hoe u dit kunt herstellen. Raadzaam is in ieder geval om de hulp van een erkende slotenmaker in te schakelen, om verdere schade te vermijden.

Inbraakschade aan deuren en sloten

Doorgaans bevindt inbraakschade zich voornamelijk rond uw deuren en sloten. Denk aan een geforceerd slot, waarbij uw deur vaak met veel geweld wordt opengebroken. Gelukkig is het in de meeste gevallen nog mogelijk om inbraakschade te herstellen, mits u hiervoor de hulp van een slotenmaker inschakelt. Een slotenmaker heeft over het algemeen een ruime expertise in het herstellen van sloten, waardoor het vervangen van sloten niet noodzakelijk is. Het wordt afgeraden om inbraakschade zelf te herstellen, omdat u hierbij vaak meer schade aanricht dan repareert. Doe dit in ieder geval nooit met een schroevendraaier, een pincet of bijvoorbeeld een paperclip.

Voorkom een inbraak

Nog beter is het vanzelfsprekend om een inbraak met bijbehorende inbraakschade te vermijden, door te kiezen voor de juiste sloten en inbraakpreventiecomponenten. Kies op deuren bijvoorbeeld altijd voor cilindersloten, die op twee of drie punten met de deurpost verbonden zijn. Voorbeelden van zinvolle inbraakpreventiecomponenten zijn onder meer een elektronische camera, een bewegingssensor in uw kamers of magneetcontacten. Een slotenmaker kan u meer vertellen over de mogelijkheden tot het beveiligen van uw woning, het installeren van een alarmsysteem in huis, enzovoorts.

 

Voor slotenmakers in andere steden bekijk: Slotenmaker in Gouda, Slotenmaker in Leeuwarden 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>