«

»

jun 18

Mijn ervaring met broodtrommel-online.nl

 

Broodtrommel-online.nl is gespecialiseerd in trommels en manden voor in de keuken. Hierbij kunt u denken aan voorraadbussen en potten, koektrommels, broodmanden, vensterbussen, vershouddozen en natuurlijk de broodtrommel zelf. Broodtrommel-online.nl is onderdeel van Tinova.nl, waar u alles op het gebied van wonen kunt vinden.Tinova, en dus ook broodtrommel-online, is zelf geen webshop maar laat u een groot assortiment zien uit diverse webshops, waar u naar door gestuurd wordt als u op het product klikt. Tinova is dan ook niet verantwoordelijk voor de opgegeven prijzen en andere eventuele problemen bij aankoop.Merken
Een groot assortiment trommels kunt u hier vinden van Wesco, Brabantia, Joseph Joseph, Cabanaz en Bodum. Maar ook diverse andere merken zijn vertegenwoordigd.Broodtrommel
Als u een broodtrommel nodig heeft, is het haast onmogelijk om hier niet de juiste te vinden. Maar liefst meer dan 500 trommels worden hier getoond. De trommels zijn natuurlijk in de eerste plaats bedoeld om uw brood vers te houden en een goede bewaarplek te creëren. Maar door de kleurrijke uitvoeringen kan de broodtrommel een mooie aanvulling zijn op uw keukeninterieur.

Broodmanden
Broodmanden zijn een ideale en mooie aanvulling op uw ontbijttafel. De mandjes zijn te krijgen in diverse maten en materialen. Wat dacht u van verchroomd staaldraad of van katoen? Ook de kleuren variëren van zachte pastellen tot mooi rood.

Voorraad
In de keuken zijn voorraadpotten en voorraadbussen geen overbodige luxe. U wilt immers dat uw spullen hygiënisch bewaard kunnen worden en lekker knapperig blijven. Ook hierin heeft broodtrommel-online een ruim assortiment in zijn bestand. Voorraadbussen zijn te vinden in oerdegelijke uitvoeringen van glas, maar ook in hypermoderne vormen en kleuren.

Koektrommels
Net als bij de voorraadbussen zijn ook koektrommels te koop in aparte modellen en vrolijke kleuren. Maar ook de trommels in retrostijl zijn te vinden op broodtrommel-online.

Rustig zoeken
Doordat een groot aanbod naast elkaar te zien is, kunt u eenvoudig een keus maken die bij u past. Nodeloos heen en weer surfen tussen verschillende webshops is hiermee verleden tijd. Door het ruime assortiment is er altijd wel een trommel of bus te vinden die past in uw interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>