«

»

sep 04

Haal het licht in huis met Bronq!

Nu de zomer bijna achter ons ligt, komt de winter steeds dichter naar ons toe kruipen. Een goede reden dus om de verlichting binnen je interieur eens goed onder handen te nemen. Tegenwoordig zijn keuzes niet meer zo makkelijk. De keuze is reuze! De grote vraag is waar kwaliteit en het juiste bedrag elkaar kruisen.

Gelukkig ben ik een site tegemoet gekomen waar die verhouding perfect in balans is. Op de site www.bronq.com staan een diversiteit aan lampen in verschillende categorieën. Bronq is een relatief nieuw merk in de verlichtsbranche. Om de keuze gemakkelijker te maken voor anderen heb ik mijn eigen persoonlijke top 3 samengesteld. De top 3 bestaat uit elk één lamp uit één categorie.

Zóóó stoer!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen wil ik meteen de mooiste lamp binnen de Bronq collectie aankaarten. Deze prachtige lamp valt onder de categorie hanglampen. De Bronq ‘Boulder’ is precies voor de mensen zoals ik die hun interieur een rauw en stoer randje willen geven. Persoonlijk vind ik de kleuren zwart en metaal erg goed tot zijn recht komen, hierdoor komt de lamp extra krachtig naar voren. De stoere kleine componenten van de lamp zoals de pendel, maar ook de schroeven zetten de puntjes op de ‘i’. Het prijskaartje van €149 euro vind ik het een schappelijke prijs voor, in mijn optiek de mooiste lamp.

 

Bronq

Dé eyecatcher onder de hanglampen

Een huis heeft immers niet alleen hanglampen, daarom deel ik graag mijn persoonlijke favoriet onder de voetlampen. De Bronq ‘Arc’ is een prachtige voetlamp met een moderne uitstraling. De combinatie wit en metaal zorgen ervoor dat de ‘Arc’ ontzettend makkelijk te combineren is met andere decoratieve producten binnenshuis. De voet van de lamp is in mijn perspectief dé ‘eyecatcher’ van de lamp zelf. Het is prachtig bewerkt met een natuursteen-achtig uiterlijk.De ‘Arc heeft een adviesprijs meegekregen van €199 euro. Een bedrag dat in mijn optiek overeenkomt met de toegevoegde waarde.

Bronq

         Méér dan licht!

Inmiddels aangekomen bij de laatste productcategorie. Over het algemeen wordt deze lamp niet zo vaak gebruikt maar toch wil ik deze graag benoemen, waarom? Omdat die superleuk en functioneel is. Het gaat om de categorie bureaulampen. Tijdens het schrijven van deze blog staat de bureaulamp ‘Clark’ zo heet de lamp, gericht op het toetsenboord. Licht is niet het enige wat de ‘Clark’ te bieden heeft. Op de display in de poot van de lamp staan een aantal indicatoren. De indicatoren die worden weergegeven zijn: de datum, de temperatuur en natuurlijk de tijd. Voor een prijs van €139 valt de ‘Clark’ wel in het hogere prijssegment. Is de prijs dat wel waard? Dat is het zeker! De prijs wordt ruimschoots gecompenseerd door de unieke attributen en het mooie design.

 

Bronq buraulamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>